I veckan lades det ut lappar om garantibesiktning på Lillåkersvägen 38-52 (jämna nummer) & Högsätravägen 20-32 (jämna nummer). Tryckfelsnisse var tyvärr framme trots många korrläsningar och det förekom två datum på lappen. Det är den 4 juni som gäller, inget annat. 

OBS – detta gäller bara ovan adresser och bara de som tidigare anmält någon form av fel. De som är berörda har fått lappen i brevlådan. 

 

AVISERING INFÖR GARANTIBESIKTNING 2024-06-04 – TILLTRÄDE TILL LÄGENHET

Vad: Garantibesiktning stambyte. Tillgång till lägenhet.

När: 2 juni 4 juni

Tid: 08.00-17.00

Var hemma eller lämna nyckel i tub i dörren!

Hej,

Styrelsen i HSB BRF Kantarellen 11, genom INTEC, skall genomföra garantibesiktning 2 år efter avslutad stamrenovering.

Detta gäller lägenheter på Lillåkersvägen 38-52 (jämna nummer) & Högsätravägen 20-32 (jämna nummer).

Garantibesiktningen kommer att ske i de lägenheter som lämnat in reklamationer under garantitiden och beröra ytor så som kök och våtrum. Vi behöver därför tillträde till er lägenhet.

Garantibesiktningen kommer att genomföras 2024-06-04. Arbetet pågår mellan kl. 08.00-17.00 Då besiktningen pågår i flera lägenheter och portar är det svårt att fastställa exakt vilken tid vi kommer till er lägenhet.

Det är mycket viktigt att vi får tillträde till er lägenhet och ber därför om att ni är hemma under denna dag, alternativt lämnar ni nycklar i nyckeltuben i dörren så att vi kan genomföra garantibesiktningen. 

Nycklar läggs tillbaka i er nyckeltub när besiktningen i er lägenhet har genomförts.

 

Mvh

Styrelsen HSB BRF Kantarellen 11 samt INTEC

Har du frågor eller funderingar, maila styrelsen@brfkantarellen11.se