Carlos uppe till vänster, Maria uppe till höger, Linda mitten till höger, Per, Kerstin och Lena på nedre raden

Under 2019 och till årsstämman 2020 har några eldsjälar och trotjänare valt att runda av sin tid som förtroendevalda för föreningen, i styrelsen, som revisorer och som valberedare. Extra stort tack till Carlos Salazar, Bo Klintemar, Maria Björklund, Per Litzén, Lena Flinth, Jorge Vasconcelos, Kenneth von Rahmel och Attila Kriss som ställde upp för föreningen under många år. Tack också till Daniel Isacson, Samira McHaiter, Hans Jansson och Joakim Häll. Några har redan fått och andra kommer snart att få en blomma och en liten gåva.

Valberedningen, med Jan Nee, Per Litzén, Linda Röjås och Kerstin Forsberg, har lagt ner ett enormt arbete för att hitta nya kompetenta förmågor. Deras förslag presenteras inom kort. Tack för allt engagemang som gör föreningen så stark.